CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera impulsa noves mesures per promoure el turisme al municipi

Cabrera impulsa noves mesures per promoure el turisme al municipi

18/10/2017

La inauguració del Centre d’Atenció als Visitants a Can Benet serà una de les actuacions destacades abans d’acabar l’any

El nostre municipi compta amb un Pla Estratègic de Turisme, elaborat amb el suport de la Diputació de Barcelona i aprovat per una àmplia majoria al ple municipal, en el què s’estableixen les principals línies d’actuació que s’han de desenvolupar en els propers anys per tal de promoure aquest sector a la nostra vila. La proximitat a Barcelona, l’oferta gastronòmica, les platges, la plana agrícola i el nostre important patrimoni arqueològic són els principals arguments de Cabrera de Mar per esdevenir un pol d’atracció turística.

Abans de finalitzar aquest 2017 s’han establert diferents actuacions en aquest àmbit entre les que destaca la inauguració el proper 18 de novembre del Centre d’Atenció als Visitants a Can Benet. Aquell mateix dia es presentaran públicament tant el Pla Estratègic de Turisme com el nou material de difusió que ha estat elaborat: flyers dels closos (Can Benet, Ca l’Arnau i Can Modolell), una guia de turisme i un tríptic del Castell de Burriac.

En matèria de comunicació cal destacar la creació d’un nou web sota el domini actual gaudeixcabrera.cat en el que s’unificaran, a més d’informacions turístiques, d’altres de caire cultural o relacionades amb les nostres festes populars. Finalment també es procedirà al trasllat a l’hivern de la caseta d’informació a la Font Picant i a l’estiu a la platja.

Paral·lelament a aquest treball de difusió i promoció del nostre municipi, des de l’Ajuntament també es treballa en fer visitables les termes i el forn d’àmfores de Ca l’Arnau.  La voluntat és aconseguir que els terrenys privats en els que es troben passin a ser de titularitat pública mitjançant una permuta urbanística.

Arxivat a: General
El Centre d’Atenció als Visitants a Can Benet
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/02/2023 a les 16:18h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona