CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Bona valoració de la celebració de Reviu Ilturo

Bona valoració de la celebració de Reviu Ilturo

06/11/2018

Els monòlegs històrics i les activitats culturals de petit format, entre les activitats que han rebut una millor acollida

Enguany la que era la Fira Iberoromana de Cabrera de Mar es reformulava, coincidint amb la seva vintena edició, amb l’objectiu de potenciar encara més la difusió i el coneixement del patrimoni històric i arqueològic del nostre municipi. D’aquesta manera se celebrava del 5 al 7 d’octubre per primera vegada sota el nom de Reviu Ilturo, Festival Cultural Iberoromà, i ho feia, un cop realitzada la valoració per part de l’organització, amb una molt bona acollida per part del públic assistent.

Les activitats culturals celebrades assolien més d’un 60% de participació arribant al màxim d’afluència durant la tarda-nit del cap de setmana. Entre les que rebien una millor valoració del públic assistent destacaven els monòlegs històrics i les activitats culturals de petit format que enguany eren novetat. Les visites guiades a les termes i als forns de Ca l’Arnau van ser les que van concentrar major activitat de públic.

Més enllà de la venda d’entrades des del punt d’informació del festival, en aquesta ocasió també s’oferia la venda online, gràcies a la qual es va poder realitzar una millor previsió d’assistència. Entre les activitats de pagament destacaven les propostes nocturnes del monòleg històric “Lidé, històries d’una prostituta” i el taller de gastronomia i vi romà “Vinum ilturo” per a les quals es van exhaurir les entrades.

Reviu Ilturo es completava amb el recinte firal amb parades de comerços locals i d’entitats, els tallers gratuïts, els conta contes, la visita teatralitzada a les termes d’Ilturo o els espectacles de gladiatura entre d’altres propostes.

Arxivat a: General
Una de les activitats de Reviu Ilturo
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/09/2020 a les 11:36h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona